Milan nudi samo 6 miliona eura za Aquilanija

Milan nudi samo 6 miliona eura za Aquilanija

Edmir Škorić

Aktuelni italijanski prvak Milan nastavlja borbu za potpis Liveproolovog veznjaka Alberta Aquilanija.

Zasad se Milan i Liverpool ne mogu dogovoriti oko visine odtšete. Dok sa San Sira za italijanskog reprezentativca nude šest miliona eura, Redsi žele barem 10...

Očito financijska kriza drma prvaka Italije, jer je nekoć za šest miliona eura dovodio mlade i rezervne igrače, a sada za taj novac pokušavaju dovesti igrača koji bi im gradio igru.

27-godišnji Aquilani potpuno se oporavio od povrede i pokazao je pravo lice u pobjedi Italije nad Španijom (2:1) postigavši pobjednosni pogodak. Inače, prema svemu sudeći nekadašnji igrač Juventusa je "Mister X".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti