Milan se uključio u trku za Khediru
Foto: EPA

Rossoneri ciljaju na Nijemca

Milan se uključio u trku za Khediru

Edmir Škorić

Njemački nogometaš Sami Khedira sve je traženiji kako se sezona bliži kraju.

Khedira se već podugo povezuje s Arsenalom i čak je prošlog ljeta bio “mrvicu” od Emiratesa, ali još uvijek je igrač madridskog Reala.

Fichajes.net, španski portal, piše da je Arsenal konkurenciju u borbi za Khedirin potpis dobio u Milanu.

Italijanski klub, koji pokušava da se oživi što se igračkog kadra tiče, traga za nekim novim pojačanjima jer, očito je to, što se vidi i po rezultatima u tekućoj sezoni, trenutni sastav nije dovoljan da se napadnu trofeji.

Čelnici Milana pokušaće da ugrabe priliku i na ljeto potpišu Khediru. Pored Arsenala i Milana, spominje se i Chelsea. Khedira je odbijao u nekoliko navrata da produži ugovor s Kraljevima i sve je izvjesnije da će promijeniti klub, no sada je pitanje da li će u Premiership ili Seriju A.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.