Milan zainteresovan za Simeonea

Već neko vrijeme na meti Rossonera

Milan zainteresovan za Simeonea

Mladi napadač Giovanni Simeone svoju želju da karijeru nastavi u Evropi najvjerovatnije ostvarit će već u januaru, jer prema pisanjima italijanskih medija za njegove usluge zainteresovan je Milan. 

Ovaj 19-godišnji fudbaler, koji je inače sin trenera Atletica Diega Simeonea, već neko vrijeme nalazi se na meti Rossonera, a njegova otkupna klauzula iznosi 15 miliona eura. 

Zanimljivo jeste, da je i njegov otac također svoju avanturu počeo na Starom kontinentu, kada je 1990. godine iz argentinskog Veleza stigao u Pisu, koja se tada takmičila u Seriji A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije