Milan želi Eriksena iz Ajaxa

Milan želi Eriksena iz Ajaxa

Prema tvrdnjama holandskih medija, prvoplasirana ekipa italijanske Serije A, Milan, planira uskoro poslati ponudu za Ajaxovog igrača Christiana Eriksena.

Mladi, 18-godišnji Danac došao je u Ajax 2008. godine iz Odensea, a u januaru prošle godine je i debitovao u dresu amsterdamskih kopljanika, te se kasnije prometnuo u važnog člana ekipe četverostrukih evropskih prvaka.

Eriksen se duže vrijeme nalazi i na radaru Arsenala, ali se čini kako je sada Milan ipak izvjesnija opcija. Navodno Rossoneri pripremaju ponudu u visini od 11 miliona eura za ovog mladog Danca u januarskom prelaznom roku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.