Milanović od ljeta Juventusov igrač

Milanović od ljeta Juventusov igrač

Juventus je već obezbijedio potpisvanje jednog pojačanja za narednu sezonu, a riječ je o defanzivcu moskovske Lokomotive, Milanu Milanoviću. Naime, Stara dama bi trebala platiti 400 000 eura odštete ruskom klubu.

Milanu Milanoviću ističe ugovor na ljeto kada bi se i trebao pridružiti torinskom gigantu. On će se pirdružiti još jednom srbijanskom igraču, Milošu Krasiću koji ga je navodno ranije već nahvalio upravi Juventusa.

Mladi reprezentativac Srbije će po dolasku u Torino trenirati sa prvim timom Juventusa, a potom će biti odlučeno da li će ga zadržati ili proslijediti na posudbu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.