Milenković je tu za skok igru
Ninolsav Milenković

Ćiro misli na sve

Milenković je tu za skok igru

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine danas je saopštio spisak fudbalera na koje će računati u susretima baraža, a većih iznenađenja na spisku nije bilo.

Jedino je, možda, poziv Ninoslavu Milenkoviću predstavljao iznenađenje, ali je selektor Miroslav Blažević objasnio zašto mu je potreban ovaj defanzivac, koji igra u kiparskoj fudbalskoj ligi.

"MIlenković je spor u nogama, to svi znamo i to nije nikakva tajna. Međutim, Ninoslav je sjajan u igri glavom i u zraku. Zamislite da nam se desi situacija opsade gola i stalnih kornera i skraćenih kornera. U takvoj situaciji na travnjaku, Milenković bi nam bio od ogromne koristi", rekao je Ćiro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.