Milenković: U Gradačac dolazimo po pozitivan rezultat

Leotar gostuje u Gradačcu

Milenković: U Gradačac dolazimo po pozitivan rezultat

Adnan Beganović

U okviru 13. kola BH Telecom Premijer lige u Gradačcu će snage odmjeriti domaća Zvijezda i Leotar, a gpsti iz Trebinja na Banja Ilidžu dolaze s mnogo optimizma.

Poslije pobjede protiv stare mušterije Borca apetiti svima u Leotaru su porasli pa u ovom klubu najavljuju da će u Gradačcu tražiti najmanje jedan bod.

"Imamo izuzetno težak raspored i finišu jeseni, jer poslije Zvijezde u goste nam dolazi Željezničar, a onda u poslednjem kolu gostujemo Slaviji. Želimo da u ova tri meča skupimo što je više moguće bodova. Ne plašimo se Zvijezde i ukoliko ponovimo igru kao protiv Travnika i Borca neće biti nikakvih problema. Naš cilj je osvajanje najmanje jednog boda, a ako nam se ukaže prilika za sva tri boda sigurno ćemo da je iskoristimo", rekao je golman Boško Milenković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.