Milevskij u alkoholiziranom stanju slupao Ferrarija

Nevolje po Medunjaninovom i Štilićevom saigraču

Milevskij u alkoholiziranom stanju slupao Ferrarija

Napadač turskog kluba Gaziantepspora Artem Milevskij upravljajući svojim Ferrarijem u alkoholiziranom stanju zabio se u zaštitnu ogradu autoceste po kojoj se u ranim jutarnjim satima u srijedu vraćao kući. 

Na automobilu je pričinjena totalna šteta, dok je sam napadač prošao bez povreda. Milevskij je na kraju prošle sezone napustio kijevski Dinamo bez obeštećenja, zbog niza prekršenih klupskih pravila, uglavnom vezanih za izlaske, opijanje i ostale stvari koje nisu odlika vrhunskih sportista.

Saigrač Harisa Medunjanina i Semira Štilića 2008. i 2009. godine proglašavan je najboljim fudbalerom u Ukrajini, a s Dinamom je osvojio po četiri naslova prvaka i pobjednika kupa, dok je čak pet puta osvajao tamošnji Superkup.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.