Milik: Fudbal se igra zbog ovakvih momenata

Napadač Napolija o Ligi prvaka

Milik: Fudbal se igra zbog ovakvih momenata

D. Vejo

Fudbaler italijanskog Napolija za protivnika u osmini finala Lige prvaka dobili su jednog od težih rivala, ekipu Real Madrida branioca trofeja.

Biti će ovo veliki zadatak za Napolitance, koji će ispred sebe imati klub predvođen najboljim igračem svijeta, Cristanom Ronaldom. 

Italijanski tim ima minimalno iskustvo igranja u nokaut fazi najelitnijeg klupskog takmičenja, s obzirom da su 2012. godine eliminisani od Chelsea nakon produžetaka. 

Ipak, tim iz Serije A ne ulazi sa bijelom zastavom u ovaj meč.

"Fudbal se igra zbog ovakvih momenata. Ovo će biti veliki izazov za nas, vjerujem u sebe i svoje saigrače", rekao je napadač Napolija, Arkadiusz Milik.

Podsjetimo, Poljak bi se na teren trebao vratiti početkom januara mjeseca nakon povrede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti