Milinković-Savić: Bila je to sjajna noć

Fudbaler Lazija nakon velike pobjede u derbiju

Milinković-Savić: Bila je to sjajna noć

D. Vejo
Teme:

Fudbaleri Lazija sinoć su savladali Romu u velikom gradskom derbiju sa 2:0, u sklopu prvog susreta polufinala Kupa Italije.

Nebesko-plavi odigrali su meč za pamćenje. Na prvi pogodak čekalo se svega 29 minuta, kada se u ulozi egzekutora našao član mlade reprezentacije Srbije, Sergej Milinković-Savić koji svoj tim dovodi u vodstvo, a konačnih 2:0 u finišu utakmice postavio je sjajni Immobile.

Srbijanski fudbaler nakon sinoćnjeg susreta istako je, da je ovo bila jedna od važnijih utakmica u njegovoj karijeri, te da nema veće privilegije od pobjede u derbiju.

"Desila se najljepša stvar u mom životu, savladali smo Romu i veoma sam srećan zbog toga. Bila je to sjajna noć. Naravno, još više mi je drago što sam postigao gol, to za mene puno znači, kako na samopouzdanju tako i na daljem radu", rekao je Milinković-Savić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi