Milioner šeta niželigaškim fudbalom i radi šta želi
(Foto: The Sun)

Tamplin uvijek ima velike ambicije

Milioner šeta niželigaškim fudbalom i radi šta želi

M. Šljivak

Engleski fudbal nam konstantno donosi veoma interesantne i zanimljive priče.

Jedna takva dolazi iz jedne od nižih liga i to iz kluba koji se zove Romford. Ovaj tim je kupio milioner Glenn Tamplin, čovjek koji iza sebe ima nekoliko zaista nevjerovatnih poteza u niželigaškom fudbalu.

Prije nekoliko godina kupio je ekipu Billericay Town i odmah napravio rezove unutar tima. Otpustio je trenera, sebe je postavio na to mjesto i u prvih 24 sata je angažovao 15 novih fudbalera.

Međutim, to nije najčudnija stvar koju je napravio u tom timu. Odlučio je da otpusti cheerleadersice jer su previše seksi i ometaju fudbalere na terenu.

Srećom po Romford oni nemaju cheerleadersica, ali s obzirom na to da je Tamplin željan i trenerske klupe, neće biti nikakvo čudo ako trener ovog tima uskoro dobije otkaz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi