Milioneri iz Dortmunda žele Adema Ljajića
Foto: EPA.eu

Vučica traži 18 miliona eura

Milioneri iz Dortmunda žele Adema Ljajića

  Fudbalski reprezentativac Srbije i saigrač našeg Miralema Pjanića u Romi Adem Ljajić, mogao bi ovoga ljeta napustiti Rim, za 18 miliona eura preseliti u redove Borussije iz Dortmunda. 

Kako prenosi italijanski list Il Messaggero, predstavnici BVB-a su posljednjih sedmica pratili Ljajićeve igre, a pored Milionera iz Rura interesovanje sa srbijanskog veznjaka pokazao je i Liverpool.

Sportski direktor Rome Walter Sabatini predložio je Borussiji Ljajića u zamjenu za Pierre-Emericka Aubameyanga, ali je trener ekipe iz Dortmunda Jurgen Klopp odbio tu mogućnost, pa će rimski klub tražiti cijenu od 18 miliona eura.

Ljaljić je ove sezone odigrao 26 utakmica, od kojih 15 kao starter i postigao šest golova.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.