Milioneri se pojačavaju: Eriksen potvrdio pregovore

Sjajni Ajaxov Danac blizu prelaska u redove Milionera

Milioneri se pojačavaju: Eriksen potvrdio pregovore

Borussija Dortmund će ovog ljeta ostati bez dosta prvotimaca, ali čelnici Borussije ne miruju. 

Pojačanja za novu sezonu se već traže, pa je tako nakon sjajnog mladog Brazilca Bernarda na red došao i Ajaxov Eriksen. Mladi Danac je na meti mnogih klubova u Evropi, među kojima se posebno ističu Liverpool i Borussija Dportmund.

"Dortmund je klub u kojem bi volio igrati. Mislim da bi se sjajno uklopio u ekipu. Dortmund igra lijep, napadački fudbal. Bundesliga nikada nije bila moj izbor, do prije par godina ne bih ni razmišljao o transferu, ali stvari su se promijenile," rekao je Eriksen i dodao: 

"Znam da su kontakti između dva kluba već ostvareni i čelnici Ajaxa i Dortmunda su već razgovarali sa mojim menadžerom. Razmislit ću o svim ponudama i u miru donijeti odluku, to je najbolje riješenje za sve," riječi su Danca. 

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.