Milito produžio ugovor s Interom

Uz znatno poboljšane uslove

Milito produžio ugovor s Interom

Ponaljbolji prošlosezonski igrač Intera, Diego Milito dogovorio je sve uvjete sa predsjednikom Massimom Morattijem oko potpisivanja novog ugovora.

Milito je prošlog ljeta došao iz Genoe potpisavši ugovor do 2013. godine, koji će sada biti pordužen još godinu dana uz bitno poboljšane uslove. 31-godišnji napadač će primati godišnju platu od pet miliona eura.

''Sve je dogovoreno. U četvrtak će novi ugovor biti pripremljen. Uzet cu ga i otputovati u Buenos Aires kod Diega. Službeno će postati važeći sljedećeg tjedna kada ga potpiše i kada ga potom dostavim u ured Talijanske nogometne lige.'', rekao je Fernando Hidalgo, menadžer Diega Milita.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti