Milito se vraća u Genou?

Argentinac nezadovoljan u Interu

Milito se vraća u Genou?

Diego Milito je došao 2009. godine u Inter iz Genoe i već u prvoj sezoni je vodio svoj tim do trostruke krune.

Ipak, tokom prošle sezone, imao je mnogo problema sa povredama i nikako nije uspjevao vratiti formu, tako da je često puta bio u drugom planu u timu Intera.

I pored toga, insistirao je da želi ostati u timu iz Milana, ali nedavno je otvorio mogućnost odlaska i povrataka u Genou:

"Da li ću napustiti Inter? Nikad se ne zna, u fudbalu je sve moguće i stvari se brzo mijenjaju." bio je zagonetan Argentinac u razgovoru za Corierre dello Sport.

"Predsjednik Genoe, Enrico Preziosi, mnogo me poštuje, kao i ja njega. On je bio prva osoba koja je vjerovala u mene, kada me je doveo iz Argentine u Italiju i pružio mi šansu da se dokažem na velikoj sceni. Zauvijek ću mu biti zahvalan.

Ipak, osjećam se sretno u Milanu i trenutno samo mislim na Inter, ali nikad se ne zna..."

Militu ugovor sa Interom, ističe 2014. godine.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.