Milivoje Lazić ponovo u Premijer ligi BiH!
Foto - FK Radnik

Potpisao za Radnik

Milivoje Lazić ponovo u Premijer ligi BiH! · Zvanično

M. Šljivak

Milivoje Lazić novi je igrač Radnika iz Bijeljine.

Ovaj 28-godišnji fudbaler potpisao je ugovor sa timom iz Bijeljine i već od narednog kola Premijer lige bit će na raspolaganju treneru Slavku Petroviću.

"Dolazim u jednu zdravu sredinu, poznajem veliki broj igrača, tako da mi neće biti teško da se uklopim u rad. Jedno vrijeme sam sarađivao u Željezničaru i sa trenerom Petrovićem, koga izuzetno cijenim. U narednom periodu očekujem da Radnik potvrdi neosporan kvalitet, napravimo dobar rezultat i pomjerimo se ka sredini tabele, rekao je Lazić nakon potpisivanja ugovora.

Lazić je karijeru počeo u Rudaru iz Ugljevika. Igrao je zatim u Radniku, Željezničaru, Mladosti, grčkom Platanisu, te Zvijezdi 09.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti