Milivojević pojačava engleskog premijerligaša

Posao priveden kraju

Milivojević pojačava engleskog premijerligaša

D. Vejo

Vezista grčkog prvaka Olympiacosa Luka Milivojević pridružit će se nekolicini saigrača iz reprezetnacije u Premiershipu.

Srbijanski vezista i po svemu sudeći bivši član Olympiacosa preselit će na Ostrvo. Naime, on će kroz nekoliko dana biti podvrgnut ljekarskim pregledima u Crystal Palaceu, te bi nakon toga trebao staviti paraf na ugovor.

Riječ je o transferu vrijednom 15 miliona eura, dok o vremenskom periodu još uvijek nema saznanja.

Tim iz Pireja prihvatio je ponudu Palacea, ali sa knedlom u grlu uzimajući u obzir da je upravo Milivojević bio ključna karika na sredini terena crveno-bijelih.

Rođeni Kragujevčanin u dosadašnjoj karijeri nosio je dres Radničkog, Crvene zvezde, Anderlechta te na koncu Olympiacosa s kojim je osvojio dvije titule prvaka države te Kup Grčke.

U Premiershipu će ga sačekati saigrači iz nacionalnog tima kao što su Lazar Marković, Branislav Ivanović, Dušan Tadić, Marku Grujić, Nemanja Matić i Aleksandar Kolarov.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi