Milivojević spreman da debituje za Crystal Palace

Gotovi papiri

Milivojević spreman da debituje za Crystal Palace

D. Vejo

Srbijanski fudbaler Luka Milivojević koji je prije nekoliko dana pojačao Crystal Palace, sutra bi mogao da debituje za novi klub.

Naime, vezista je posljednjeg dana januarskog prelaznog roka stigao u redove londonskog tima, ali mu je više od nedjelju dana bilo potrebno da sakupi svu potrebnu dokumentaciju kako bi ostvario pravo nastupa za novi klub.

Priliku da debituje, Milivojević ima već sutra kada će Crystal Palace u okviru 25. kola Premiershipa gostovati ekipi Stokea.

Crystal Palace trenutno se nalazi na pretposljednjoj poziciji na tabeli sa 19 osvojenih bodova, te im je svaki bod prijeko potreban kako bi osigurali opstanak u ligi.

Podsjetimo, u redove engleskog premijerligaša, Milivojević je stigao iz grčkog Olympiacosa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi