Milivojević uskoro u Premiershipu

Pregovori pri kraju

Milivojević uskoro u Premiershipu

D. Vejo

Srbijanski vezista Luka Milivojević trebao bi biti novo pojačanje Cristal Palacea.

Iako se fudbaler Olympiacosa dovodio u vezu sa mnogim timovima iz Premiershipa kao što je Everton, Leicester, Hull i Cistal Palace, tim špekulacijama je došao kraj.

Naime, rukovodstvo zadnje pomenutog tima odlučilo je da po svaku cijenu dovede srbijanskog reprezentativca u svoje redove. Čelnici Cristal Palacea pronašli su zajednički jezik sa timom iz Pireja, pa je tako umjesto traženih 15 miliona od strane crveno-bijelih, pronađen kompromis te vezista u Englesku prelazi za 13 miliona eura.

Prema svemu sudeći dogovor je pao, a nakon ljekarskih pregleda trebalo bi da bude i zvanično predstavljanje Milivojevića na Selhurst Parku.

U dosadašnjoj karijeri, Milivojević je nastupao za Radnički Kragujevac, Rad, Crvenu zvezdu, Anderlecht te na koncu grčki Olympiacos.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi