"Prvo poluvrijeme je bio najbolji fudbal koji smo igrali, mogli smo imati prednost od par golova"

Trener Mladost nakon poraza od Borca

"Prvo poluvrijeme je bio najbolji fudbal koji smo igrali, mogli smo imati prednost od par golova"

Endin Čaušević

Fudbaleri Mladosti poraženi su danas na svom terenu od Borca (0:2) u meču 12. kola Premijer lige BiH.

Nakon pobjede prošle sedmice protiv Krupe ekipa Mladosti nije danas uspjela da napravi iznenađenje protiv Borca, te je upisala sedmi poraz u ovoj sezoni.

Trener domaćeg tima Nemanja Miljanović dao je izjavu za SportSport.ba nakon utakmice, te je otkrio svoje utiske.

"Mislim da je prvo poluvrijeme bilo najbolji fudbal koji smo igrali. Stvorili smo dovoljno šansi da imamo prednost čak od par golova. Međutim, drugi dio smo malo ležerno krenuli i Borac je stekao prednost, da li na naše greške ili njihov individualni kvalitet to ćemo analzirati. Znali smo da imaju igrače poput Ziljkića i Zakarića koji su u stanju da sami riješe meč. Nažalost nakon prvog gola primili smo i drugi i nažalost bilo je teško vratiti se. Moramo da vidimo i analiziramo drugi dio utakmice. Ide dalje naredni meč protiv Sarajeva možda i najbolje ekipe u Premijer ligi", rekao je Miljanović i dodao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi smo dosta zadovoljni što se tiče bodovnog salda, ali utakmice kao današnja ili protiv Veleža gdje smo u igri i imamo šanse, ali fali možda nedostatak iskustva što se nadamo da će nadolaziti iz meča u meč i bit će još bolje. Nismo uspjeli da uzmemo bodove protiv tih top ekipa i to nam fali".

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Sretno Bordo Bijeli !!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi