Milko Đurovski ponudio ostavku, Slavija odbila

Nezadovoljan igrom Slavije

Milko Đurovski ponudio ostavku, Slavija odbila

Loši rezultati u proljetnom dijelu sezone rezultirali su time da se Slavija bori za opstanak u Premijer ligi BiH. 

Milko Đurovski doveden je u Slaviju s namjerom da poboljša samopouzdanje u svlačionici i ujedno vrati tim iz Lukavice na pobjednički kolosijek, međutim to nije pošlo za rukom ni temperamentnom makedonskom stručnjaku koji je ponudio ostavku. 

"Prihvatio sam odgovornost za rezultate i igru i najmanji je problem da sjednem u auto i odem. Ipak, ljudi iz kluba su mi dali podršku, ali ne radi se o tome. Problem je mnogo dublji, jer sa ovakvom ngrom ne znam kada ćemo dati gol. Kao trener odgovoran sam za rezultate", kazao je Đurovski za Glas Srpske i potom dodao:

"Vjerujem da Slavija može ostati u ligi, ali najprije se moraju riješiti problemi koji nas muče. Očekujem da neko od igrača dođe na trening i otvoreno kaže šta ima na srcu. Volim takav razgovor, jer smatram da on može sve riješiti."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, Đurovski je preuzeo Slaviju nakon odlaska Dovedana i pod njegovim vodstvom klub je osvojio samo jedan bod u tri kola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi