Millito nije na prodaju
Millito na "meti" mnogih evropskih klubova

Veliko interesovanje, ali...

Millito nije na prodaju

Adnan Beganović
Teme:

Diego Millito, sjajni argentinski napadač i član Genove, na meti je mnogih evropskih velikana, ali vodstvo Genoe nema namjeru prodavati Millita do kraja sezone.

Diego Millito je fantastičnim partijama uzburkao strasti kod mnogih klubova i malo je onih koji ne žele vidjeti Millita u svom klubu.

Italijanski mediji navode da najveće interesovanje pokazuje Inter i da su osim novčane ponude spremni u Genou za Millita poslati i tri svoja fudbalera (Burdissa, Balotellija i Obinnu). Međutim, predjednik Genoe, Enrico Prezosi, svaku pomisao na prodaju Millita glatko odbacuje.

Diego Millito je trenutno prvi strijelac Genoe i italijanskog prvenstva sa 12 pogodaka, pa u slučaju da dođe do njegovog odlaska, Genoa kao najprijatnije iznenađenje prvenstva bi bila znatno oslabljena u nastavku takmičenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.