Milojević u Panionios dovodi Miću Kuzmanovića?

Mladi bh. reprezentativac

Milojević u Panionios dovodi Miću Kuzmanovića?

S. Mlaćo

Mićo Kuzmanović (20), mladi reprezentativac naše zemlje,  mogao bi u zimskom prelaznom roku napustiti Mladost iz Doboja kod Kaknja. 

Naime, grčki mediji pišu da trenutno četvrtoplasirani tim Super lige te zemlje Panionios želi ovog mladog reprezentativca naše zemlje. 

Vladan Milojević, srbijanski stručnjak na klupi ovog tima, zainteresovan je za Kuzmanovićeve usluge te je naš fudbaler jedno od imena koje je Milojević označio kao zanimljive.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Grci također pišu da je Kuzmanović prošao sve omladinske selekcije bh. reprezentacije, ali i to da trener Panionisa ima dobro poznavanje tržišta bivše Jugoslavije.

Kuzmanović je ove sezone u Premijer ligi upisao 17 nastupa uz jedan pogodak, a u Kup takmičenju jedan, te dva pogotka. Rođen je u Doboju, a nosio je još dres Modriče Maxime, Zvijezde iz Gradačca, Jagodine, Borca iz Banja Luke, te zvorničke Drine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi