Milorad Mažić  dijeli pravdu u meču Argentina - Iran
Foto: EPA.eu

Priznanje za srbijanskog sudiju

Milorad Mažić dijeli pravdu u meču Argentina - Iran

Najbolji srbijanski sudija Milorad Mažić suditi će u subotu svoj drugi meč na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Mažić će dijeliti pravdu u drugom kolu grupe F između Argentine i Irana u Belo Horizonteu. Srbijanski arbitar je na Mundijalu debitovao sudeći jednu od najzanimljivijih utakmica Njemačka – Portugal, u kojem je svirao penal za Elf, te pokazao crveni karton Pepea zbog udaranja glavom Thomasa Mullera.

Mažiću će i ovaj put asistirati zemljaci Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, dok će četvrti sudija biti Norbert Hauata sa Tajlanda. 

Meč Argentina - Iran na programu je u subotu od 18 sati po srednjeevropskom vremenu na stadionu Mineirão u Belo Horizonteu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti