Na Police se vratio trostruki šampion Premijer lige

Leotar sve jači

Na Police se vratio trostruki šampion Premijer lige

S. Grebović

Ekipa trebinjskog Leotara iz dana u dan svoj roster jača sa pojačanjima.

Iako se prošle sezone rezultatski nije plasirao u Premijer ligu, tim iz Trebinja će ove ipak igrati u navišem rangu bh. fudbala zbog spleta okolnosti.

Tim Branislava Krunića su u ovom prelaznom roku pojačala neka dobro poznata imena sa premijerligaških terena poput Ognjena Todorovića, Asima Zeca i Marka Perišića.

Pored pomenute trojke u klub su stigli još David Čolić, Rade Džombić, Lazar Nikolić, Dejan Bosančić i Đoko Milović, a njima se danas pridružio i Miloš Aćimović.

Riječ je o 24-godišnjem napadaču koji je svoje prve fudbalske korake napravio upravo u Leotaru. Kasnije je prešao u Zrinjski sa kojim je osvojio čak tri titule Premijer lige BiH.

Okušao se i van granica naše zemlje i tu u austrijskom niželigašu Lafnitzu. Prije godinu i pol se vratio u BiH, tačnije u Krupu gdje je imao zadnji angažman do sada.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zanimljivo da je nastupao za niže selekcije Bosne i Hercegovine i Srbije, čije državljanstvo posjeduje.

Leotar će u narednom kolu igrati u gostima protiv Borca u nedelju od 21 sat.

Top Komentari

bk123
Željina devetka ima pravo igrački stav.
2 1
Dragan_B
Momak je doslovno odigrao 38 službenih utakmica(uključujući i mlade reprezentacije) i dao 7 golova u karijeri.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi