Miloš: Drago mi je da sam ja odlučio utakmicu

Stoper Viteza

Miloš: Drago mi je da sam ja odlučio utakmicu

NK Vitez je u 23. kolu BH Telecom Premijer lige upisao svoj peti trijumf ove sezone, a na Gradskom stadionu Vitežani su s minimalnih 1:0 savladali sastav Drine iz Zvornika.

Junak utakmice bio je stoper Viteza Stipe Miloš koji je sjajim udarcem glavom savladao golmana gostiju u 45. minuti utakmice i postavio, na kraju će se ispostaviti, konačnih 1:0.

"Bila je ovo teška utakmica i zasluženo smo pobijedili. Pritisak je bio ogroman, ali pokazali smo da ova ekipa ima karakter. Drago mi je da sam baš ja odlučio utakmicu jer u zadnjih nekoliko utakmica sam stalno bio u šansama međutim ništa nije ulazilo. Konačno mi se posrećilo i zbog toga sam presretan”, izjavio je Miloš.

"Sada očekujem još bolje igre, kako od sebe, tako i ekipe. Idemo utakmicu po utakmicu u nastojanju da što prije osiguramo opstanak”, dodao je Miloš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti