Miloš Jojić iz Partizana u Borussiju Dortmund

Partizan ostao bez najboljeg igrača

Miloš Jojić iz Partizana u Borussiju Dortmund

Najbolji fudbaler Partizana Miloš Jojić napustio je pripreme kluba u Turskoj i otišao u Njemačku gdje će sutra potpisati ugovor sa Borussijom iz Dortmunda. 

Transfer Partizanovog veziste u Njemačku završio je menadžer Miroslav Stević, koji je u igračkoj karijeri igrao za Borussiju, a Jojić će potpisati ugovor na četiri godine vrijedan dva miliona eura. 

Iako je Partizan ranije odbio bolje ponude iz Engleske i Italije, ovaj put nisu željeli zaustavljati Jojića, koji je ranije imao ponudi i Bayer Leverkusena. 

Iako u Partizanu još uvijek skrivaju u koji će klub Jojić otići, Večernje novosti su došle do informacije da se sigurno radi o Borussiji. 

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti