Miloš Jojić ostaje u Kolnu

Srbijanski fudbaler dobio novu šansu

Miloš Jojić ostaje u Kolnu

D. Vejo
Teme:

Srbijanski fudbaler Miloš Jojić i u nastavku Bundeslige branit će boje Kolna.

Iako ima polusezonu za zaborav, igrač sredine terena dobit će novu šansu. Naime, upravo šef struke Kolna Peter Stoger želi srbijanskom fudbaleru pružiti novu priliku za koju se nada da će je dobro iskoristiti.

"Miloš nikada nije kazao da bi želio napustiti klub. Njegov rad i pristup treningu zaista je kvalitetan i što se toga tiče nema zamjerke. Dosta je posvećen klubu i u njemu vidimo želju za napredak. Želimo da i u nastavku bude dio našeg tima", kazao je Stoger.

U dosadašnjem dijelu Bundeslige, Jojić je zabiljećio četiri nastupa u dresu Kolna, dok je ostale utakmice pratio sa klupe.

Karijeru je ovaj mladi igrač počeo u Partizanu, a prije Kolna nastupao je za Borussiju Dortmund.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi