Miloš Krasić na meti Juventusa

Miloš Krasić na meti Juventusa

Predstavnici reprezentativca Srbije Miloša Krasića, saigrača našeg Elvira Rahimića u CSKA, potvrdili su pregovore sa Juventusom oko ovog igrača sredine terena.

Srbijanski internacionalac ove je sezone privukao pažnju gotovo svih velikih evropskih klubova na sebe.

"Krasić još uvijek nije donio konačnu odluku o tome gdje želi nastaviti karijeru. Situacija je komplikovana, jer postoji mnogo interesa za njega, a mogu potvrditi da je Juventus među najzainteresovanijima. Međutim, Krasić bi najviše volio preći u Španiju, a Italija je tek druga opcija", rekao je agent Vlado Borozan.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.