Miloš Krasić na posudbi u Bastiji

Novi izazov za srpskog internacionalca

Miloš Krasić na posudbi u Bastiji

Srpski internacionalac Miloš Krasić narednu sezonu provest će u redovima Bastije, ito kao posuđen igrač Fenerbahčea.

Nije se Krasić naigrao u Istambulu pa je odlazak bio neminovan, a formu će pokušati da povratiti igrama u dresu francuskog prvoligaša. Krasić je rođen 1984. godine u Kosovskoj Mitrovici, a svoje prve fudbalske korake napravio je u lokalnom Rudaru.

Prvi profesionalni klub u Srbiji bila je Vojvodina, iz koje je dospio u moskovski CSKA gdje je doživio najbolje trenutke u dosadašnjoj karijeri. Nije odlazak u Juventus bio pravi potez, dok je Fenerbahče bio samo produžetak agonije, iz koje će Krasić pokušati izvući igrama u elitnoj francuskoj ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.