Miloš Stanojević na operaciji oka!

Vezni igrač FK Sarajevo

Miloš Stanojević na operaciji oka!

M. Šljivak

Miloš Stanojević bit će podvrgnut operaciji oka.

Vezni igrač FK Sarajevo jučer se za vrijeme utakmice Kupa Bosne i Hercegovine  protiv Širokog Brijega požalio na probleme sa vidom, nakon čega je primljen u bolnicu.

Stanojeviću su zatim napravljene određene pretrage oka i stigle su vijesti koje ne mogu zadovoljiti trenera Bordo tima Husrefa Musemića, jer će sjajni veznjak morati na operaciju.

Radi se o rutinskom zahvatu koji će biti obavljen sutra, a iako situacija nije alarmantna, Stanojevića vjerovatno nećemo gledati u dresu Sarajeva do kraja sezone.

Ove sezone 25-godišnji srbijanski veznjak igra zaista sjajno. Jedan je od ključnih igrača Bordo tima u borbi za duplu krunu, koja je trenutno veoma blizu Koševa.

Stanojević je za Sarajevo  nastupio ukupno 33 puta u svim takmičenjima, a ima učinak od dva gola i dvije asistencije. Ipak, odrađuje veliki posao u veznom redu i sigurno da će vezni red tima sa Koševa bez njega biti znatno slabiji.

FK Sarajevo se nalazi pred duplom krunom. Velike zasluge za odlične igre Bordo tima idu i Stanojeviću, koji iza sebe ima zaista dobru sezonu.

Srbijanski fudbaler je član tima sa Koševa od 2017. godine. Stigao je iz niškog Radničkog, a u karijeri je nosio dres nekoliko ekipa iz Srbije.

Ranije je nastupao za Napredak, Rad, Mladost i Srem, a karijeru je počeo u Radničkom iz Obrenovca...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VenamaHrabrih
BORDO STIJENA!!
16 0
dzovani1946
Sta ces ocekivati od kamenjara poganih.ccccccSretno Milose ,brz oporavak.
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi