Milošević: Bili smo blizu boda, ali...

Stoper Čelika dobio aplauz na Koševu

Milošević: Bili smo blizu boda, ali...

Gledaoci su na Koševu u srijedu navečer mogli uživati u sjajoj fudbalskoj predstavi u kojoj je Sarajevo u posljednjim trenucima susreta golom Arsenijevića došlo do pobjede nad zeničkim Čelikom.

Jedan od najboljih igrača u dresu gostujuće ekipe bio je Semjon Milošević, nekadašnji fudbaler Sarajeva, koji nije mogao skriti razočaranje nakon  poraza.

"Stvarno smo odigrali utakmicu za pamćenje, dobro smo stajali na terenu čitavo vrijeme. Šteta za pogodak koji smo primili u sudijskoj nadoknadi, jer smo bili tako blizu velikoga boda. Dobili smo i veliku podršku od navijača koji su nam dali krila. Moram posebno još istaknuti Horde Zla jer oni znaju napraviti atmosferu i svaka im čast na tome", kaže stoper Čelika za SportSport.ba.

Nakon utakmice dobili ste veliki aplauz i ovacije od navijača Sarajeva...

"Da, tačno je da sam dobio veliki aplauz, što me je natjeralo na suze. Mi imamo jedan poseban odnos i kada sam otišao iz Sarajeva, uvijek su bili uz mene. Sinoć su pokazali da su pravi navijači bez, ali pohvalio bih i navijače Čelika za odlično navijanje", rekao je za kraj Semjon Milošević.

rn

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.