Trener Radnika poslije poraza na Grbavici

Milošević: Dešavaju nam se pehovi i to me brine

S. Mlaćo

Trener Radnika iz Bijeljine Nebojša Milošević nakon utakmice protiv Željezničara nije bio nezadovoljan, s obzirom da  njegov tim u Ligu za prvaka naše zemlje ulazi sa četvrog mjesta.

 Milošević je pohvalio igru Željezničara, te atmosferu koja je vladala na Grbavici.

"Na našu radost u Ligi za prvaka će biti novi duel sa Željom i završili smo regularni dio četvrti, te današnji rezultat pokazuje koliko nam je bila bitna pobjeda nad Slobodom i bod protiv Širokog Brijega. Česitam Želji na pobjedi i navijačima na ambijentu koji su priredili svojim igračima. Mi smo danas imali perioda u igri gdje sam ja bio zadovoljan, ali dešavaju nam se pehovi vezani za povrede. Franić je tražio zamjenu i ušao je Bajić nezagrijan i dao je koliko može. U tom periodu primili smo i pogodak, a u drugom bacili sve karte te pokušali doći do izjednačenja i Demir Peco je obnovio povredu te smo završili sa deset igrača. Sve u svemu, čestitam Željezničaru, kolegi Petroviću i želim sve najbolje u proteklom periodu", jasan je bio Milošević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi