Milošević: Izgubili smo bitku, ali ne i rat

Defanzivac Zeničana smatra da još ništa nije gotovo

Milošević: Izgubili smo bitku, ali ne i rat

Željezničar ima prednost od jednog gola nad Čelikom nakon prve finalne utakmice Kupa Bosne i Hercegovine. Ipak, Semjon Milošević, stoper Zeničana smatra da su i dalje šanse podjednake za podzanje pehara.

"Ne pamtim da smo lošiju utakmicu odavno odigrali, mislim da smo previše očekivali i da zato nismo pružili partiju kakvu objektivno možemo. Mogao je Željo do veće prednosti, ali vjerujte, ništa se ne dešava bez razloga. Mi smo zaslužili nakon svega u ovoj sezoni da ostanemo u trci za trofej do zadnjega dana", rekao je Milošević za SportSport.ba, dadavši:

"Ima puno vremena do revanša, i da izanaliziramo sve. Šanse su jos uvjek 50-50. Što se tiče suuđenja, ne bih komentarisao, ono mi neće biti alibi za lošu igru koju smo kao ekipa pružili, ali mi je svakako drago što se sve zbilo pred tzv. Komitetom za normalizaciju, te pred očima cijele države. Neka oni o tome sude. Siguran sam ako će radit onako kako pričaju, da će i te kako imati posla sa suđenjem".

"Mi ćemo imati mnogo bolju ligu kada prestanemo bolovati od termina "domaćinsko suđenje". Samo poštena igra bi unaprijedila igranje naših klubova u eurokupovima za barem 30%. Još jednom sve čestitke Želji, izgubili smo bitku ali ne i rat. Svaka čast momcima na navijanju, i ostali smo im dužni dobru igru koju ćemo nadomjestiti, te ih pozivam sutra da zajedno pokušamo slaviti u Zenici u utakmici prvenstva", dodao je defanzivac Zeničana.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.