Milošević: Popravni protiv Čelika
Milošević nikada neće prežaliti Kup BiH

U sljedećem kolu protiv bivšeg kluba

Milošević: Popravni protiv Čelika

Leotar u Gradišci nije uspio osvojiti bod(ove) protiv Kozare i sada će Trebinjci popravni tražiti u utakmici protiv Čelika, kako kaže nekadašnji član zeničkog kluba, Semjon Milošević.

Milošević nije igrao na gostovanju protiv Kozare zbog visoke temperature, ali bit će spreman pomoći svojim kolegama u duelu sa Čelikom, njegovim bivšim klubom.

"Od utakmice sa Kozarom očekivali smo da budemo na najvišem novou i da se vratimo neporaženi. Imamo dosta toga poraviti u igri. Sada moramo poravni tražiti u utakmici sa Čelikom. Protiv Kozare nisam igrao zbog visoke temperature, koju sam imao tri-četiri dana", rekao je Milošević za SportSPort.ba.

"Sa Čelikom očekujem dosta tešku i neizvjesnu utakmicu, jer igraju dobro u Trebinju. Poznajem dosta igrača, ali to ne mora značiti da će mi biti lakše. Najvažnije je da budemo na nivou i onda možemo očekivati bodove", ističe defanzivac Trebinjaca.

"Čelik mi je zaista drag klub i jako mi je žao zbog tog finala Kupa BiH, nikad ga neću prežaliti. Hvala Bogu i oni kao jedan velikan čini se staju na noge, jer su na incijativu Robijaša promijenili Upravu. Mislim da su na dobrom putu da zauzmu poziciju koja im pripada, a to je vrh bh. fudbala, rame uz rame sa najvećima. Žao mi je što takva situacija nije bila prošle sezone, jer bi trofej Kupa sada bio u vitrinama Bilinog Polja", dodao je Milošević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.