Milošević: Vrijeme je za pobjedu

Trener Radnika pred Slobodu

Milošević: Vrijeme je za pobjedu

M. Jakovljević

Fudbaleri Radnika iz Bijeljine sutra će u okviru 3. kola Lige za prvaka prvenstva Bosne i Hercegovine na svom stadionu ugostiti ekipu tuzlanske Slobode.

Bijeljinci trenutno zauzimaju četvrtu poziciju sa 39 osvojenih bodova, četiri više od prateće Slobode.

Šef struke Radnika ističe da je nakon dva remija, vrijeme za pobjedu.

"Mi želimo ponovni izlazak u Evropu, ali taj put neće biti nimalo lak. Idemo korak po korak. U prve dvije utakmice, ostvarili smo dva boda što je dobro jer nismo poraženi. Znamo kvalitet kojeg posjeduje Sloboda i moramo biti veoma oprezni. Veliki plus nam je povratak golmana Lučića. Ja vjerujem u svoje igrače da će zaigrati onako kako znaju, a to je da ostave srce na terenu i da zabilježimo pobjedu jer smatram da je vrijeme za to", kazao je trener FK Radnik, Nebojša Milošević.

Utakmica između Radnika i Slobode igra se sutra od 16.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi