Milošević: Željo će se morati oznojiti

Stoper Leotara najavljuje

Milošević: Željo će se morati oznojiti

Leotar je u prethodnom kolu Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine  na gostujućem terenu protiv Slavije ostvario pobjedu od 3:2.

"Pobijedili smo i to je svakako pozitivno. Međutim, moramo još puno da radimo kako bi bili ozbiljan tim. Imamo puno nedostataka, a mislim da smo dobili trenera koji ima hrabrosti da nam sve kaže u lice. Samo tako se može ostvarivati napredak. U srijedu nas očekuje teška utakmica sa Željezničarom. Kvalitet je neupitno na njihovoj strani, međutim moraće se dobro oznojiti ako žele dalje proći u Kupu BiH", kaže za SportSport.ba stoper Leotara Semjon Milošević.

Milošević je prošlu utakmicu Sarajeva gledao sa tribina stadiona Koševa pa je prokomentarisao:

"Lijep je osjećaj kada znaš da te ljudi cijene, a to sam doživio i u Sarajevu, Zenici, Tuzli, Mostaru... Lagao bih kada bih rekao da mi to ne imponuje".

Inače, u posljednje vrijeme sve se više spominje povratak Miloševića u redove zeničkog Čelika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.