Milovanović: Ostvarili smo odličan rezultat

Fudbaler Vlasenice nakon plasmana u četvrtfinale Kupa RS

Milovanović: Ostvarili smo odličan rezultat

D. Vejo

Fudbaleri Vlasenice digli su se iz mrtvih što pokazuju i rezultati u posljednjih nekoliko utakmica, kako u ligi tako i Kupu RS.

Da je tako, govori i činjenica da su Vlaseničani jučer obezbjedili plasman u četvrtfinale Kupa RS, nakon što su u osmini bili bolji od ekipe Sutjeske iz Foče koja igra Prvu ligu Republike Srpske. Svoje viđenje jučerašnje utakmice, kazao je strijelac jednog od golova.

"Ostvarili smo odličan rezultat s obzirom da su Fočaci rang više iznad nas. To nam je bio dodatni motiv da se predstavimo u najbolje svjetlu što smo na našu radost to i učinili. Loš početak utakmice koju smo otvorili nije mnogo uticao na nas. Brzo smo se vratili i utakmicu riješili u našu korist. S nestrpljenjem iščekujemo žrijeb i protivnika u četvrtfinalu takmičenja", rekao je za SportSport.ba fudbaler Vlasenice, Milovan Kovačević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi