Milutinović iz Borca u 6. ligu Njemačke

Iskusni veznjak u novoj sredini

Milutinović iz Borca u 6. ligu Njemačke

Doskorašnji fudbaler Borca iz Banjaluke Zoran Milutinović karijeru će nastaviti u Njemačkoj.

Milutinović je postao slobodan igrač nakon što je nedavno raskinuo ugovor s Borcem u kojem je proveo jednu i pol godinu, a nakon dva mjeseca našao je novi angažman.

Naime, svoju karijeru ovaj 32-godišnji vezista će nastaviti u SG Johannesberg koji se takmiči u njemačkoj Hessen ligi, što je po kvaliteti šesti rang takmičenja u toj zemlji.

Imao je Milutinović u proteklom periodu i poziva od strane klubova iz BiH, no kako je već na zalasku karijere, očito je i on u Njemačkoj vidio obećanu zemlju u kojoj bi mogao ostati u budućnosti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ranije je Milutinović još igrao za Krupu, Rudar Prijedor, Inter Zaprešić. Slaviju Prag, Pribram... Upisao je i jedan nastup za mladu reprezentaciju BiH.

Promo

Top Komentari

dolinagrka1987
OVO JE NAŠA ISTINA...BHFUDBALA
4 0
bistrik87
Pa to je poluamaterska ili cak amaterska liga
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi