Minimalna pobjeda bh. juniora

Sutra novi meč

Minimalna pobjeda bh. juniora

S. Mlaćo

„U-19“ reprezentativci Bosne i Hercegovine pobijedili su jučer u prijateljskom meču odigranom u Svetom Martinu na Muri (Hrvatska) odgovarajuću selekciju Indonezije sa 1:0.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Ivan Bašić u 19 minuti. Bh. momci su prikazali igru, a istakli su se strijelac Bašić, te Tabaković, Duraković, Beća, Alić...

Bh. tim je protiv Indonezije nastupio u sastavu: Nikola Ćetković, Luka Janković, Patrik Bošnjak (70. Ajdin Jusupović), Salih Husić (22. Viktor Paležnica), Amar Drina, Aid Tabaković (60. David Čavić), Adi Alić (60. Lejs Pličanić), Faruk Duraković (60. Omar Beća), Ivan Bašić (70. Amar Tahrić), Nikša Šilić (70. Nail Omerović), Alden Šuvalija (53. Dejan Popara).

Izabranici Slavena Muse će sutra u 16:00 sati u Velikoj Gorici odigrati meč sa Katarom.

Top Komentari

Realist
Bravo Ivane. Kakav talent. Žiža odma ga protiv Krupe ubaci jer je to idealna utakmica za njega.
2 2
mirza24
Sabrati 11 iz carsije momcica pobjedice ovu Musinu tkz repku
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi