Minimalna pobjeda Radnika u finalu

Kup Republike Srpske

Minimalna pobjeda Radnika u finalu

Edmir Škorić

Jučer je odigrana prva finalna utakmica Kupa Republike Srpske, a fudbaleri Radnika su u Bijeljini pred svojim navijačima ostvarili minimalnu pobjedu nad Kozarom iz Gradiške (1:0).

Radnik je bolju igru krunisao golom u 26. minuti. Strijelac važnog gola za ekipu Radnika bio je Zoran Nikić, čiji udarac sa oko 20 metara nije uspio odbraniti gostujući golmn, Kozić.

Tako će Radnik putovati u Gradišku za tri dana, te pokušati sačuvati jedan gol prednosti i tako bar osvojiti Kup, budući da su u prvenstvu završili na drugom mjestu iza zvorničke Drine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.