Miodrag Gigović napustio prijedorski Rudar

Miodrag Gigović napustio prijedorski Rudar

M. Šljivak

Štoper, Miodrag Gigović, napustio je redove bh. premijerligaša Rudara iz Prijedora.

Fudbaleru koji je početkom prošle sezone stigao iz ekipe Kozare, istekao je ugovor sa Rudarom, te će Gigović potražiti novi klub u narednoj sezoni.

"Nisam još uvijek ništa dogovorio konkretno, imam određene ponude i najbolju ću odabrati. Prelazni rok je tek počeo tako da imam dovoljno vremena, možda ostanem u Premijer ligi BiH, a možda karijeru nastavim i u Hrvatskoj", rekao je kratko Gigović.

Ekipa Rudara će drugi dio priprema obaviti u Ljubiji, a u četvrtak će odigrati i prijateljsku utakmicu protiv Borca u Kozarskoj Dubici. Nakon toga Rudar će učestvovati na turniru u Sanskom Mostu, kojeg organizuje NK Podgrmeč.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti