Mirandes senzacionalno u polufinalu

Kupa kralja

Mirandes senzacionalno u polufinalu

E. Škorić

Španjolski nogometni trećeligaš, Mirandes, iznenadio je Espanyol u četvrtfinalu Kupa kralja.

Nakon Villarreala i Racing Santandera, trećeligaš je izbacio još jednog prvoligaša. Momčad Mirandesa u četvrtfinalu je eliminirala Espanyol.

Prvi susret Katalonci su dobili s 3:2 velikim preokretom u posljednjih pet minuta utakmice, a dosta uzbudljivo bilo je i u revanšu, koji je odigran sinoć.

Poveli su gosti pogotkom Rui Fontea u drugoj minuti drugog dijela. Desetak minuta kasnije domaćin je preko Pablo Infantea izjednačio na 1:1, a prolaz u polufinale Mirandesu je donio Cesar Caneda, 33-godišnjak koji je glavom iz nepovoljne situacije pogodio za veliko oduševljenje na tribinama,

Mirandes je druga trećeligaška momčad u povijesti Kraljevskog kupa koja je došla u polufinale. Ranije je to uspjelo tek Figueresu 2002. godine. U polufinalu će senzacija Kupa, Mirandes, igrati s boljim iz susreta Athletic - Mallorca. Baskijci imaju 2:0 iz prvog susreta.

Kup kralja, četvrtfinale, uzvratna utakmica:
Mirandes – Espanyol 2:1 (Infante 58, Caneda 90+2 / Fonte 47), prva utakmica 2-3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.