Miroslav Đukić novi je trener Partizana

Predstavljanje u ponedjeljak

Miroslav Đukić novi je trener Partizana

D. Vejo

Rukovodstvo beogradskog Partizana uspješno je završilo misiju zvanu novi trener.

Crno-bijele će prema postignutom dogovoru, u naredne dvije godine voditi iskusni stručnjak Miroslav Đukić.

Ovo će Đukiću biti drugi mandat u Humskoj, s obzirom da je prvi imao prije 10 godina. Čelnici Partizana nisu imali vremena za čekanje, imajući u vidu da pripreme za početak nove sezone kreću već naredne sedmice.

Sve se odigralo munjevitom brzinom. Prvo se kao kormiral spominjao strateg Voždovca Ilija Stolica, da bi na kraju ipak Đukić preuzeo tim. 

U dosadašnjoj trenerskoj karijeri, pored Partizana Đukić je vodio Mouscron, Hercules, Valladolid, Valenciju, Cordobu i Al Shabab. Na klupi nacionalnog tima, zadržao se godinu dana, a u periodu od 2007. do 2008. godine.

Svakako da je Đukić daleko zvučnije ime nego Stolica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi