Miroslav Klose slobodan dan u Laziju iskoristio za trening

Dok su ostali igrači odmarali

Miroslav Klose slobodan dan u Laziju iskoristio za trening

Ekipa Lazija nije na najbolji način otvorila novu sezonu Serije A jer je u susretu prvog kola poražena od Milana rezultatom 3:1.

Fudbaleri rimskog kluba u ponedjeljak imali dan odmora koji su iskoristili da napune baterije pred predstojeće izazove u domaćem prvenstvu. Ipak, jedan čovjek je bio posebno nezadovoljan nakon poraza pa je slobodan dan odlučio iskoristiti za trening.

U popularnom Formelu, gdje se održavaju pripreme nebeskoplavih, Miroslav Klose je trenirao potpuno sam. Razlog tome je želja najboljeg strijelca Mundijala u historiji da se vrati u top formu, te da nastavi postizati golove i tako doprinese boljim rezultatima svog kluba.

Miroslav Klose, koji je inače najstariji fudbaler Lazija, poslužio je za primjer mlađim kolegama u ekipi i poslao im poruku da se mukotrpnim radom može ostati "fit" i u poznim igračkim godinama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.