Mirsad Drljević izabran za novog potpredsjednika FS FBiH

Dobio najviše glasova

Mirsad Drljević izabran za novog potpredsjednika FS FBiH · Saznajemo

E. Čaušević

Izborna Skupština Fudbalskog saveza Federacije Bosne i Hercegovine održava se danas u hotelu Holiday u Sarajevu.

Na današnjoj Skupštini FS FBiH prvo su izabrani članovi Izvršnog odbora za naredni mandat, a bilo je jasno da će novi predsjednik biti Dragan Soldo koji je na ovo mjesto stigao umjesto Irfana Durića.

Nakon toga pristupilo se biranju potpredsjednika FS FBiH. Kandidati za ovo mjesto bili su Samir Ćemalović, Ćazim Omić i Mirsad Drljević.

Nakon velike borbe za mjesto potpredsjednika na kraju je ova funkcija pripala Mirsadu Drljeviću koji je dobio najveći broj glasova.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
uh...lj....eb....i
4 0
makelele
Treba uletit u taj savez i sve ih polupat, g..... uhljebska, kod nas neki čobani rade u savezu nevjerovatno, a recimo jedan Elvir Baljic pjeva narodnjake, umjesto da legenda bh fudbala radi takav posao, nama neki Drljevići, Pupani, Ćućuni vode nogometni savez... E Bosno, Bosno...
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti