Mirsad Ramić narednu polusezonu u Travniku

Ramić iz Željezničara u Travnik

Mirsad Ramić narednu polusezonu u Travniku

D. Kurbegović

Nogometaši Travnika kompletirali su ekipu pred početak sezone u koju ulaze sa istim ciljem kao posljednjih nekoliko godina, a to je opstanak u Premijer ligi.

Na Pirotu su ovog ljeta došli: Almir Pliska i Ajdin Nuhić (Velež), Haris Seferović (Iskra), Semir Bukvić (Željezničar), Ernad Džananović (Čelik).

Posljednji igrač koji će najmanje šest mjeseci biti stanovnik Pirote je napadač Željezničara Mirsad Ramić. Ovaj 20-godišnjak je prošlu polusezonu igrao kao posuđen igrač za Zvijezdu iz Gradačca, a klub sa Grbavice ga je ponovo u narednoj polusezoni posudio Travniku.

Ovo će biti sigurno prilika da se Ramić nametne treneru Edinu Prljači, te igrama u dresu kluba s Pirote zasluži poziv Amara Osima i povratak u Željezničar, koji ima sjajne ofanzivce u vidu Adilovića, Pehilja, Hodžića i Baljića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.