Mirza Mešić najzvučnije pojačanje Radničkog

Lukavčani kompletirali svoje redove

Mirza Mešić najzvučnije pojačanje Radničkog

Tridesetčetverogodišnji Mirza Mešić najzvučnije je pojačanje koje je u zimskom prelaznom roku stiglo na lukavački stadion Jošik. U svojoj bogatoj karijeri Mešić je igrao za klubove iz BiH, Francuske, Hrvatske, Bugarske, a posljednjih godinu dana igrao je za momčad Vinogradara.

Pored Mešića u tim Darka Vojvodića stigli su i: Maid Jaganjac (Sloboda), Malik Smajlović (Gradina), Eldar Ikanović (Budućnost), Mehmed Baščelić (Gradina), Atif Huko i Mirza Halilagić. Lukavački klub u međuvremenu su napustili: Almir Redžić (Banik Most), Jasmin Jaranović (Jedinstvo Bihać), Adnan Jahić (Sloboda), Omer Jahić (Bratstvo), Džemil Hasanović (Drina Zvornik) i Džemil Mušić (?).

U nedjelju je bila planirana prva kontrolna utakmica sa Mladost iz Velike Obarske. Međutim, gosti su tražili da igraju na glavnom stadionu Jošik ili na terenu sa umjetnom travom, a kako Lukavčani nisu mogli udovoljiti njihovim zahtjevima susret je otkazan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.