Mirza Musić napustio Tuzla City

Istekao mu ugovor

Mirza Musić napustio Tuzla City · Saznajemo

Endin Čaušević

Novi bh. premijerligaš Tuzla City prije nekoliko dana počeo je pripreme za novu sezonu.

Trener ovog kluba Slobodan Starčević lagano pravi igrački kadar za novu sezonu koja je historijska za ovaj tim koji po prvi put nastupa u Premijer ligi BiH. Kako saznaje SportSport.ba Tuzla City napustio je ofanzivni vezni Mirza Musić kojem je istekao ugovor.

Musić je u Tuzla City stigao početkom 2017. godine iz Zvijezde iz Gradačca, a u prošloj sezoni na 27 utakmica u svim takmičenjima postigao je dva gola i upisao tri asistencije. Ipak, nije dogovorio s klubom nastavak saradnje nakon isteka ugovora.

Kako nam je potvrdio Musić još uvijek nije odlučio gdje će nastaviti svoju karijeru, a na stolu ima nekoliko ponuda. Također, poželio je sve najbolje sada već svom bivšem klubu u narednoj sezoni u Premijer ligi BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi