Miše: Čestitke Sarajevu, a mi se okrećemo Travniku

Šef stručnog štaba NK Vitez, Ante Miše, nije bio previše razočaran nakon što je njegova momčad od Sarajeva izgubila na penale u osmini finala Kupa Bosne i Hercegovine.

"Ova utakmica mi je pokazala da imam dobru grupu igrača. Nismo imali imperativ u Kupu, Sarajevo je bilo bolje u prvom poluvremenu, dok smo mi u drugom dijelu zaigrali mnogo bolje", za SportSport.ba je izjavio trener Viteza, Ante Miše.

"Penali su uvijek lutrija, Sarajevu čestitam, a mi se okrećemo utakmici s Travnikom, koja nam je mnogo važnija od ove utakmice. Pogledao sam nekoliko premijerligaških utakmica i mogu vam reći da sam prijatno iznenađen. Svi se žele nadigravati, a želim pohvaliti i sudije s današnjeg susreta. Također, čestitao bih reprezentaciji BiH na plasmanu na Svjetsko prvenstvo", dodao je nekadašnji fudbaler Hajduka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.